Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Sociological and medical aspects of nutrition /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Sociological and medical aspects of nutrition /

Handbook of medical sociology /

New Aspects of Clinical Nutrition.

Aspects of human and national nutrition /

Aspects of human nutrition and food contaminants /

Aspects of human nutrition and food contaminants /

New aspects of nutrition in pregnancy, infancy and prematurity /

Sugar. Chemical, biological and nutritional aspects of sucrose.

Medical aspects of drug abuse /

Nutritional aspects of physical performance : 15th symposium of the Group of European Nutritionists, Wageningen, June 8-10, 1977 /

New aspects in the medical treatment of tachyarrhythmias : role of amiodarone /

Sociology. /

Sociology.

Sociology.

Sociology. /

Sociology. /

Sociology /

Sociology. : An Introduction. /

Sociology. : The Core. /

Sociology. : A Window on the World. /

Sociology : the study of social systems /

Autor: Bourne, Geoffrey H.

World Rewiew of Nutrition and Dietetics Vol. 24

Aspects of human nutrition and food contaminants /

Aspects of human nutrition and food contaminants /

Sociological and medical aspects of nutrition /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky