Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Výroba kačacieho a husacieho mäsa /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Výroba kačacieho a husacieho mäsa /

Výroba morčacieho mäsa /

Výroba hovädzieho mäsa /

Priemyselná výroba bravčového mäsa /

Výroba hovězího a telecího masa. /

Výroba ovčieho mäsa : súpis literatúry č. 50/1969 /

Výkrm hospodárskych zvierat a racionálna výroba mäsa.

Lipovianská maša /

Biochémia mäsa /

Misa Mäsa /

Solení masa.

Technológia mäsa. I., (Jatočníctvo) /

Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /

Zatúlaná Máša /

Miešačka mäsa

Rezačky mäsa

Technologie masa. 1 /

Technologie masa /

Technologie masa /

Biochemie masa /

Mikrobiologie masa /

Autor: Mašura, Dušan

Výroba morčacieho mäsa /

Výroba kačacieho a husacieho mäsa /

Rozšíriť družstevný chov kačíc /

Autor: Mastihuba, Tomáš

Výroba morčacieho mäsa /

Výroba kačacieho a husacieho mäsa /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky