Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /
Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /
Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Tovaroznalectvo pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1 /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /
Tovaroznalectvo : pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Tovaroznalectvo : pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /
Strojárska technológia pre SPŠ nestrojnícke /
Strojárenska technólogia pre 2. roč. SPŠ strojníckych /
Technológia pre 4. ročník SPŠO /
Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /
Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /
Fermentácia nevyužívaných odpadových surovín ako zdroj produktov inhibujúcich vznik neurodegeneratívnych ochorení /
Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Imunoanalýzy v biológii a potravianárstve /
Gastro Gold 2009-2010 : špecializovaný katalóg potravinárstva a gastronómie.
Zdroj : časopis zamestnancov n.p. Zdroj.
Študijná príručka 2009-2010 /
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve : 1. vedecká konferencia : zborník abstraktov : Modra, 4.-5. december 2008.
Študijná príručka 2012/2013 /
Študijná príručka 2013-2014 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre /
Správa o poľnopospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2010 : zelená správa.
Poľnohospodárstvo, potravinárstvo 2012 : commercial directory.
Trhové vzťahy v potravinovej vertikále živočíšnych produktov : [vedecká monografia] /
Selected physical properties of agricultural and food products : scientific monograph /
Nový zákon o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch medzi odberateľom a dodávateľom tovaru, ktorým sú potraviny s aktualizovanou dôvodovou správou : zákon č. 140 zo 4. marca 2010 o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch medzi odberateľom a dodávateľom tovaru, ktorým sú potraviny.
Študijná príručka 2010/2011 /
Študijná príručka 2010-2011 /
Mykológia /
Kompaktovanie partikulárneho materiálu /
Top trendy v bývaní : zdravo, moderne, komfortne. Ročník VIII /
Design : od myšlenky k realizaci /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Manažment a technológia chovu hospodárskych zvierat /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Digital sociology : critiocal perspectives /
Technológia prvostupňového spracovania dreva : [vysokoškolská učebnica] /
1st international conference on Advances in Electronic and Photonic Technologies : proceedings of adept : Spa Nový Smokovec, High Tatras, Slovakia : June 2-5. 2013 /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológie ochrany životného prostredia. I, Ochrana ovzdušia /
Technológia. I, Zváranie /
Vplyv parametrov MIG/MAG navárania na tvorbu návaru : vedecká monografia /
Progresívne materiály a technológie /
Technológie krbov a krbových kachlí /
Biomechanizmy : implantáty na mieru /
GeoSpatial Visions : vedecká konferencia : Banská Bystrica, Horský hotel Šachtička 08.-09.09.2015 /
Proceedings of adept : 3rd international conference on Advances in electronic and photonic technologies : Štrbské Pleso, High Tatras, Slovakia, June 1-4, 2015 /
Tepelné procesy v technológiách spracovania dreva /
Technológia výroby nábytku : [vysokoškolská učebnica] /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár /
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru cukrár /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 2 /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár. 2 /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /
Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /
Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /