Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Ready for business english. : Konverzace.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Ready for business english. : Konverzace.

Ready for business English : 70 minut angličtiny. Konverzace /

Ready for business English : 70 minut angličtiny. Fráze /

Ready for business English : 70 minut angličtiny. Telefonování /

Systém ReadyCable, ReadyChain.

How ready are ready-to-serve foods? : proceedings of an international symposium on Ready-to-Serve Foods /

Ready for FCE / Class audio CDs 1 of 3 Units 1-10

Ready for FCE / Class audio CDs 2 of 3 Units 11 to Ready for speaking

Ready for FCE / Class audio CDs 3 of 3 Progress tests and final test

Ready for CAE / Class CD 1 of 3 Scripts 1-17

Ready for CAE / Class CD 2 of 3 Scripts 18-34

Ready for CAE / Class CD 3 of 3 Progress tests and final tests

Are you ready /

Ready for FCE. Coursebook /

Ready for CAE. Coursebook /

Ready for CAE. Workbook /

Ready for CAE. Teacher´s book /

Everyday business English.

Lecture ready teacher resources /

Ready for PET : teacher´s book /

Business English. /

Autor: Glan, D.

Ready for business english. : Konverzace.

Autor: Břízová, I.

Ready for business english. : Konverzace.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky