Cesnak a cibuľa. : Ich použitie v jedlách z celého sveta. /
Česnek a cibule a jejich použití v kuchyních celého světa. /
Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /
Malá škola varenia. [preložila Jolana Kolníková] /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Čo by mal vedieť správny kuchár : [ilustrovaný sprievodca 484 základnými pomôckami, tipmi, technikami a trikmi] /
The ultimate book of cooking hints & tips /
Slovenský rok : receptár na dni sviatočné, všedné i pôstné /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Vilo Habo špeciál : najlepšie recepty z TV šou /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Velká kuchařka /
Lecker-schmecker Kochentdecker /
Staré a zabudnuté recepty v krížovkách.
Cibuľový receptár.