Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 2. časť /
Analytická chémia pre 1. ročník študijného odboru potravinárska výroba /
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 1. časť /
Analytická chémia : pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 1. časť /
Analytická chémia : pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 2. časť /
Analytická chémia : pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /
Analytická chémia : pre 1. ročník študijného odboru potravinárska výroba /
Chemická výroba I pre 3. ročník SPŠCH študijného odboru analytická chémia /
Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Základná analytická chémia /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /
Analytická chémia /
Analytická chémia. /
Analytická chémia 2. /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Chémia potravín /
Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /
Analytická chémia 1. /
Mathematical methods for physical and analytical chemistry /
Analytická chemie pro farmaceuty /
Úprava vzorky v analytickej chémii /
Príručka vybraných pojmov v analytickej chémii /
Nebojme sa výpočtov v analytickej chémii /
Praktikum z analytickej chémie /
Kurzes Lehrbuch der analytischen Chemie in zwei Bänden. I. Band Qualitative Analyse
Kurzes Lehrbuch der analytischen Chemie in zwei Bänden. II. Band Quantitative Analyse /
Die chemische Analyse in der Stahlindustrie /
Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2021 : e-seminár /
Chemical reactions and equilibria in titrimetric analysis : (analytical chemistry course for foreign students) : university scripts /
Príspevky mladých inovátorov k rozvoju analytickej chémie SEMMLAD 2022 : e-seminár /
Anorganická a analytická chémia v úlohách Chemickej olympiády v 31.-40. ročníku v rokoch 1994-2004 : kategória A /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia spracovania cereálií /
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /
Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /
Úprava potravín a stravovanie /
Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Mikrobiológia I. : pre chemické študijné odbory /
Mikrobiológia I. pre chemické študijné odbory /
Mikrobiológia II. pre chemické študijné odbory /
Biotechnológia 1 pre chemické študijné odbory /