Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /

Prevádzková spoľahlivosť výrobných zariadení v chemickom a potravinárskom priemysle. : 7. medzinárodná konferencia, 12.-14. septembra 2000.

Manažment zmien v potravinárskom priemysle. /

Jednoúčelové stroje a výrobné linky /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

IRQ, DMA a I/O. : Předcházení a řešení konfliktů v konfiguraci počítače. /

25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /

Przemysl spozywczy.

O smrti. /

Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /

Élelmezési iparok. II., Technológia /

Freeze-drying for the food industries. /

Handbook of hygiene control in the food industry /

Automatizácia výrobných strojov /

Sanitácia v potravinárstve /

Návrh reštrukturalizácie potravinárskeho priemyslu podľa jednotlivých odvetví. /

Food city /

Automatic control of food and biological processes. /

Téma: výrobné linky

Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /

Jednoúčelové stroje a výrobné linky /

Téma: potravinársky priemysel

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

Untersuchungen zur Prozeßstabilität von Methanfermentationen bei kurzzeitigen Substratstörungen und zur Verwertung biogen-organischer Feststoffe durch anaerobe thermophille Hydrolyse und Versäuerung /

Vplyv reformy SPP a rokovaní WTO na zahraničný agropotravinársky obchod /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Sanitácia v potravinárstve /

Élelmezési iparok. II., Technológia /

Bulletin Slovenskej poľnohospodárskej akadémie Výskumného ústavu potravinárskeho priemyslu.

Standart : standing for the art of coffee.

Food city /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Green food : an A-to-Z guide /

Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /

25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /

Trebišovský potravinár : orgán ZO KSS, ZV ROH a podnikového riaditeľstva pri Potravinárskom kombináte, n. p. v Trebišove.

Handbook of hygiene control in the food industry /

Dlhodobá stratégia udržateľnosti rozvoja slovenského potravinárskeho priemyslu a výhľad spotreby potravín /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /

Kvalita potravin.

Autor: Daneshjo, Naqib

Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /

Robotické bunky /

Moderné metódy riadenia štíhlych podnikov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky