STN ISO 8196-2 (57 0500) Mlieko : definícia a vyhodnotenie celkovej presnosti nepriamych metód skúšania mlieka. Časť 2., Kalibrácia a kontrola kvality v mliekárenskom laboratóriu
STN 57 0520: 1995, Kozie mlieko.
STN 57 0510: 1995, Ovčie mlieko.
STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)
STN EN ISO 13366-3: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 3 Fluorescenčná optická elektronická metóda (ISO 13366-3: 1997)
Mlieko.
STN EN 1022 (91 0500) Bytový nábytok : sedací nábytok : hodnotenie stability.
STN EN ISO 1737: 2001 (57 0085), Zahustené mlieko a zahustené mlieko sladené. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1737:1999).
STN EN ISO 5537: 2024 (57 0801), Sušené mlieko. Stanovenie množstva vody (referenčná metóda) (ISO 5537: 2023).
STN 57 0529: 1999, Surové kravské mlieko na mliekarenské ošetrenie a spracovanie.
STN EN ISO 707: 2011 (57 0003), Mlieko a mliečné výrobky. Návod na odber vzoriek (ISO 707: 2008).
STN P ISO/TS 22964: 2010 [neplatná] (57 0542), Mlieko a mliečné výrobky. Dôkaz Enterobacter sakazakii.
STN EN ISO 11816-1: 2002 (57 0091), Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie aktivity alkalickej fosfatázy fluorimetrickou metódou Časť 1 Mlieko a nápoje na báze mlieka (ISO 11816-1:1997)
STN EN ISO 1211: 2003 (57 0084), Mlieko. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1211:1999).
STN EN 16851: 2018 (27 0500), Žeriavy. Ľahké žeriavové systémy.
Horúce mlieko /
Bezlaktózové mlieko.
Kefírové mlieko.
STN EN ISO 8385: 2001 (32 0500), Lode a námorná technológia. Bagre. Klasifikácia (ISO 8385: 1999).
Mlieko. : Situačná a výhľadová správa. /