Podobné jednotky: STN EN ISO 7937 (56 0091) Mikrobiológia potravín a krmív :
STN EN ISO 7932 (56 0092) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Bacillus cereus : metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30`C (ISO 7932: 2004)
STN EN ISO 21871 (56 0093) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda stanovenia malého počtu predpokladaných baktérií Bacillus cereus : metóda najpravdepodobnejšieho počtu a metóda dôkazu (ISO 21871: 2006)
STN ISO 4832: 2009 (56 0085), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda počítania kolónií.
STN EN ISO 10272-1 (56 0108) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Campylobacter. Časť 1., Metóda dôkazu (ISO 10272-1: 2005)
STN ISO 15214: 2002 (56 0103), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mezofilných kyslomliečnych baktérií. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C.
STN ISO 4831: 2009 (56 0086), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda najpravdepodobnejšieho počtu.
STN EN ISO 6888-3: 2004 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 3 Dôkaz a tanovenie malých počtov metódou najpravdepodobnejšieho počtu (MPN) (ISO 6888-3: 2003)
STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95
STN ISO 21527-2: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 2 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95
STN EN ISO 6888-1: 2001 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 1 Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média (ISO 6888-1: 1999)
STN EN ISO 6888-2: 2001 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulápozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 2 Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom (ISO 6888-2: 1999)
STN EN ISO 6888-1/A1: 2004 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 1 Metóda s použitím Bairdovho-Parkerovho agarového média. Zmena 1: Zahrnutie údajov zhodnosti. Zmena A1
STN EN ISO 6888-2/A1: 2004 (56 0089), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu koagulázopozitívnych stafylokokov (Staphylococcus aureus a ďalšie druhy) Časť 2 Metóda s použitím agarového média s králičou plazmou a fibrinogénom. Zmena 1: Zahrnutie údajov zhodnosti. Zmena A1
STN P ISO/TS 10272-2: 2008 (56 0108), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Campylobacter Časť 2 Metóda počítania kolónií
STN ISO 16649-2, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 44 °C použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN EN ISO 22174 (56 0110) Mikrobiológia potravín a krmív : polymerázová reťazová reakcia (PCR) na dôkaz patogénov v potravinách : všeobecné požiadavky a definície (ISO 22174: 2005)
STN EN ISO 15213-1: 2023 (56 0155), Mikrobiológia potravinového reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Clostridium Časť 1 Stanovenie počtu baktérií Clostridium spp. redukujúcich siričitany technikou počítania kolónií (ISO 15213-1: 2023)
STN EN ISO 15213-2: 2024 (56 0155), Mikrobiológia potravinového reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Clostridium Časť 2 Stanovenie počtu baktérií Clostridium perfringens technikou počítania kolónií (ISO 15213-2: 2023)
STN ISO 21807: 2010 [neplatná] (56 0121), Mikrobiológia potravín a krmív. Stanovenie aktivity vody.
STN P ISO/TS 16649-3, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 3 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu