Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Spôsob výroby viskózy a výrobkov z nej pripravených /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Spôsob výroby viskózy a výrobkov z nej pripravených /

Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /

Nej /

Nej osudy, nej rekordy /

12 nej

Nové poznatky v odbore biosynteticky pripravených preparátov a antibiotík : súpis literatúry /

1000 československých nej /

1000 československých nej /

STN ISO 7884-2: 1995 (70 0510), Sklo. Viskoza a vzťažné body viskozy Časť 2 Stanovenie viskozity rotačným viskozimetrom

Čo po nej zostalo /

Trachoma i borba s nej.

Teorija dal´nej svjazi.

Zasucha i borba s nej /

100 nej... : Největší a nejúspěšnější firmy v České republice. 6. ročník. /

Rakovina a boj proti nej

Spôsob výroby a tvarovania potravín, napríklad salám a mastných výrobkov /

Nej hobby : z domova a celého světa ; měsíčník pro 4 000 000 sběratelů a nejenom pro ně.

1000 československých nej : Pro čtenáře od 12 let /

Zasucha i bor'ba s nej /

Spôsob výroby propylénu z metanolu /

Spôsob výroby plastových výrobkov pretláčaním a zariadenie na vykonávanie tohto spôsobu /

Autor: Hidasi, Geza

Spôsob výroby viskózy a výrobkov z nej pripravených /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky