Podobné jednotky: STN EN ISO 22174 (56 0110) Mikrobiológia potravín a krmív :
STN EN ISO 22174: 2025 (56 0110), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Polymerázová reťazová reakcia (PCR) na dôkaz a kvantifikáciu mikroorganizmov. Všeobecné požiadavky a definície (ISO 22174: 2024).
STN EN ISO 10272-1 (56 0108) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Campylobacter. Časť 1., Metóda dôkazu (ISO 10272-1: 2005)
STN EN ISO 7937 (56 0091) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Clostridium perfringens : metóda počítania kolónií (ISO 7937: 2004)
STN ISO 21807: 2010 [neplatná] (56 0121), Mikrobiológia potravín a krmív. Stanovenie aktivity vody.
STN EN ISO 7932 (56 0092) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Bacillus cereus : metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30`C (ISO 7932: 2004)
STN EN ISO 21871 (56 0093) Mikrobiológia potravín a krmív : horizontálna metóda stanovenia malého počtu predpokladaných baktérií Bacillus cereus : metóda najpravdepodobnejšieho počtu a metóda dôkazu (ISO 21871: 2006)
STN EN ISO 7218: 2008 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie (ISO 7218: 2007).
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiológia potravín /
STN EN ISO 16140: 2009 (56 0107), Mikrobiológia potravín a krmív. Postup na validáciu alternatívnych metód (ISO 16140: 2003.
STN ISO 21528-1: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 1 Dôkaz a stanovenie počtu použitím metódy najpravdepodobnejšieho počtu s predbežným množením
STN ISO 21528-2: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 2 Metóda počítania kolónií
STN ISO 4831: 2009 (56 0086), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda najpravdepodobnejšieho počtu.
STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95
STN ISO 21527-2: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 2 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95
STN P ISO/TS 10272-2: 2008 (56 0108), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií rodu Campylobacter Časť 2 Metóda počítania kolónií
STN ISO 4832: 2009 (56 0085), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu koliformných baktérií. Metóda počítania kolónií.
Legislatíva potravín a krmív /
STN P CEN ISO/TS 11133-1: 2010 (56 0106), Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny na prípravu a výrobu kultivačných médií Časť 1 Všeobecné pokyny na zabezpečenie kvality pri príprave kultivačných médií v laboratóriu (ISO/TS 11133-1: 2009)