STN EN ISO 24276 (56 0011) Potraviny : metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobkov z nich : všeobecné požiadavky a definície (ISO 24276: 2006)
STN P CEN/TS 15568: 2007 (56 0010), Potraviny. Metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobky z nich. Stratégie odberu vzoriek.
Národný rámec regulácie používania geneticky modifikovaných organizmov a výrobkov z nich [na Slovensku] /
STN EN 15633-1: 2009 (56 0130), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách imunochemickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Štruktúra nukleových kyselín.
Donna Harawayová a geneticky upravené potraviny. /
STN EN 15634-1: 2009 (56 0131), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárno-biologickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Potraviny.
Geneticky modifikované potraviny. : Syntetická správa z riešenia výskumného projektu Flair-Flow Europe financovaného EÚ. Problematika geneticky... /
STN EN 14610 (05 0014) Zváranie a príbuzné procesy : definície spôsobov zvárania kovov
STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód.
Zákon o používaní genetických technológií a geneticky modifikovaných organizmov s komentárom /
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov
STN EN 13191-2: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 2 Stanovenie obsahu anorganických bromidov
Dia potraviny.
Super potraviny /