Podobné jednotky: STN EN 12014-3 (56 0018) Požívatiny :
STN EN 12014-4 (56 0018) Požívatiny : stanovenie množstva dusičnanov a/alebo dusitanov. Čať 4., Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov v mäsových výrobkoch metódou ionexovej chromatografie
STN EN 12014-5: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 5 Enzymatické stanovenie množstva dusičnanov v potravinách s obsahom zeleniny pre dojčatá a deti
STN EN 12014-7: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 7 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou kontinuálneho toku po redukcii kadmiom
STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
STN EN 12014-1 + A1: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 1988-1: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 1 Optimalizovaná Monierova-Williamsova metóda
STN EN 1988-2: 2001 (56 0023), Požívatiny. Stanovenie množstva siričitanov Časť 2 Enzymatická metóda
STN EN 1376: 2001 (56 0190), Požívatiny. Stanovenie množstva sacharínu v stolových sladidlách. Spektrofotometrická metóda.
Poživatiny /
Poživatiny /
STN EN 1377: 2001 (56 0191), Požívatiny. Stanovenie množstva acesulfámu K v stolových sladidlách. Spektrofotometrická metóda.
STN EN 1378: 2001 (56 0192), Požívatiny. Stanovenie množstva aspartámu v stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12857: 2001 (56 0195), Požívatiny. Stanovenie cyklamátu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN EN 12823-2: 2002 (56 0061), Požívatiny. Stanovenie vitamínu A vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou Časť 2 Stanovenie β-karoténu
STN EN 12823-1: 2002 (56 0061), Požívatiny. Stanovenie vitamínu A vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou Časť 1 Stanovenie all-trans-retinolu a 13-cis-retinolu
STN EN 1379: 2002 (56 0193), Požívatiny. Stanovenie množstva cyklamátu a sacharínu v kvapalných stolových sladidlách. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN ISO 15141-1: 2001 (56 0511), Požívatiny. Stanovenie ochratoxínu A v cereáliách a cereálych výrobkoch Časť 1 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s prečistením na silikagéli (ISO 15141-1: 1998)
STN EN ISO 15141-2: 2001 (56 0511), Požívatiny. Stanovenie ochratoxínu A v cereáliách a cereálnych výrobkoch Časť 2 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie s prečistením pomocou hydrogénuhličitanu (ISO 15141-2: 1998)
STN EN 12856: 2001 (56 0194), Požívatiny. Stanovenie acesulfámu-K, asparfámu a sacharínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie.