STN EN ISO 21571 (56 0014) Potraviny : metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobkov z nich : extrakcia nukleových kyselín (ISO 21571: 2005)
STN P CEN/TS 15568: 2007 (56 0010), Potraviny. Metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobky z nich. Stratégie odberu vzoriek.
Národný rámec regulácie používania geneticky modifikovaných organizmov a výrobkov z nich [na Slovensku] /
STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód.
STN EN ISO 22174 (56 0110) Mikrobiológia potravín a krmív : polymerázová reťazová reakcia (PCR) na dôkaz patogénov v potravinách : všeobecné požiadavky a definície (ISO 22174: 2005)
STN EN 15633-1: 2009 (56 0130), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách imunochemickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Donna Harawayová a geneticky upravené potraviny. /
STN EN 15634-1: 2009 (56 0131), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách molekulárno-biologickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia
Potraviny.
Geneticky modifikované potraviny. : Syntetická správa z riešenia výskumného projektu Flair-Flow Europe financovaného EÚ. Problematika geneticky... /
STN EN 309 (49 0011) Trieskové dosky : definícia a triedenie
Zákon o používaní genetických technológií a geneticky modifikovaných organizmov s komentárom /
STN ISO 10241: 2000 (01 0011), Medzinárodné terminologické normy. Tvorba a úprava.
STN ISO 8159: 1995 (80 0011), Textílie. Tvary vláken a nití. Slovník.
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov
STN EN 13191-2: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 2 Stanovenie obsahu anorganických bromidov
STN EN ISO 23662: 2024 (56 0558), Definície a technické kritériá na potraviny a zložky potravín vhodné pre vegetariánov alebo vegánov, na ich označovanie a tvrdenia o nich (ISO 23662: 2021).
Dia potraviny.
Super potraviny /