Jedlá z obilnín a strukovín /
Jedlá zo strukovín a obilnín /
Pochúťky z ryže, strukovín a obilnín /
Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín /
Na konečnej stanici : foxtrot /
Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /
STN 46 1011-17: 2009, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 17 Stanovenie obsahu dusíka metódou podľa Kjeldahla a výpočet približného objemu bielkovín. Prevádzková metóda
STN 46 1011-12: 2004, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 12 Triedenie sladovníckeho jačmeňa
STN 46 1011-30: 2003, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 30 Stanovenie nečistôt v zrne potravinárskej pšenice letnej
STN 46 1011-31: 2002, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 31 Stanovenie nečistôt v zrne pšenice tvrdej (Triticum durum)
STN 46 1011-32: 2002, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 32 Stanovenie nečistôt v zrne potravinárskej raže
STN 46 1011-33: 2002, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 33 Stanovenie nečistôt v zrne potravinárskeho jačmeňa
STN 46 1011-34: 2002, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 34 Stanovenie nečistôt v zrne potravinárskej kukurice
STN 46 1011-35: 2003, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 35 Stanovenie nečistôt v zrne potravinárskeho ovsa
STN 46 1011-36: 2003, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 36 Stanovenie nečistôt v zrne potravinárského ciroku
STN 46 1011-37: 2003, Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín. Skúšanie obilnín Časť 37 Polarimetrické stanovenie škrobu podľa Ewersa
STN 46 1011-13 Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín : skúšanie obilnín. Časť 13., Stanovenie klíčivosti sladovníckeho jačmeňa
STN 46 1011-14 Skúšanie obilnín, strukovín a olejnín : skúšanie obilnín. Časť 14., Stanovenie energie klíčenia a citlivosti na vodu sladovníckeho jačmeňa
Jedlá zo sóje, sojových granúl, z iných strukovín a obilnín /
Pestovanie strukovín /
Spôsob konečnej úpravy predvarených strukovín a obilnín /