Podnikanie vo franchisingovom reťazci. /
Náklady v logistickom reťazci /
STN ISO 10007 (01 0304) Systémy manažérstva kvality : návod na manažérstvo konfigurácie.
STN EN ISO 835: 2007 (70 4120), Laboratórne sklo. Delené pipety (ISO 835: 2007).
STN EN ISO 2808: 2007 (67 3061), Náterové látky. Stanovenie hrúbky náteru (ISO 2808: 2007).
STN EN ISO 7218: 2008 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie (ISO 7218: 2007).
STN EN ISO 19111: 2007 (01 9329), Geografická informácia. Priestorové referencovanie pomocou súradníc (ISO 19111: 2007).
STN EN ISO 15189: 2007 (85 5010), Medicínske laboratóriá. Špecifické požiadavky na kvalitu a kompetentnosť (ISO 15189: 2007).
STN ISO 10007: 2020 (01 0304), Manažérstvo kvality. Návod na manažérstvo konfigurácie.
STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007).
Antropomotorika 2007, Banská Bystrica 2007
STN EN ISO 14004: 2017 (83 9001), Systémy manažérstva environmentu. Všeobecné pokyny na implementáciu (ISO 14004: 2016).
STN EN ISO 1265: 2007 (64 0217), Plasty. Polyméry vinylchloridu. Stanovenie počtu nečistôt a cudzích častíc (ISO 1265: 2007).
STN EN ISO 252: 2007 (26 0390), Dopravné pásy. Adhézia medzi konštrukčnými prvkami. Skúšobné metódy (ISO 252: 2007).
STN EN ISO 14971: 2007 (85 5231), Zdravotnícke pomôcky. Aplikácia manažérstva rizika pri zdravotníckych pomôckách (ISO 14971: 2007).
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
Excel 2007
Értékteremtők 2007 /
Horoskop 2007 /
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí.
STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov.
STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov.
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou.
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
STN EN ISO 8586: 2014 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2012).
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 10399: 2011 (56 0039), Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2004).
STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003).
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007).
STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006).
STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004).
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov