Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Mäso a mäsové výrobky.
Search for more channels:

Similar Items: Mäso a mäsové výrobky.

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Zdravá výživa. Mäso a mäsové výrobky.

Mäsové výrobky.

Maso a masné výrobky /

Maso, masné výrobky a polotovary /

Maso a masné výrobky : (nauka o zboží) /

STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.

STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda

STN ISO 1841-2: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 2 Potenciometrická metóda

Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.

STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.

STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).

STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).

Maso /

To je mäso! : bravčové, hovädzie a mleté mäsové špeciality : 44 receptov /

Maso, masné výrobky a polotovary : vybraná inženýrská data pro potravinářský průmysl /

Mäso : kuchárska kniha /

Mäso : vtedy na východe /

Vepřové maso /

Mleté maso.


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs