Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /
Zdravá výživa. Mäso a mäsové výrobky.
Mäsové výrobky.
Maso a masné výrobky /
Maso, masné výrobky a polotovary /
Maso a masné výrobky : (nauka o zboží) /
STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.
STN ISO 1841-1: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 1 Volhardova metóda
STN ISO 1841-2: 2002 (57 6031), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov Časť 2 Potenciometrická metóda
Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN ISO 937: 2001 (56 0156), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
STN ISO 1442: 2001 (57 0159), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
Maso /
To je mäso! : bravčové, hovädzie a mleté mäsové špeciality : 44 receptov /
Maso, masné výrobky a polotovary : vybraná inženýrská data pro potravinářský průmysl /
Mäso : kuchárska kniha /
Mäso : vtedy na východe /
Vepřové maso /
Mleté maso.