Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych.
Search for more channels:

Similar Items: Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych.

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia spracovania cereálií /

Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Topic: potravinárska technológia

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia spracovania cereálií /

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /

Úprava potravín a stravovanie /

Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Author: Dubová, Gabriela

Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Tovaroznalectvo : pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Tovaroznalectvo : pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru cukrár /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 2 /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1 /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Author: Sládečková, Gabriela

Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /

Tovaroznalectvo : pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Tovaroznalectvo : pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár. 2 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Tovaroznalectvo pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs