Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych.

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia spracovania cereálií /

Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Téma: potravinárska technológia

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia spracovania cereálií /

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /

Úprava potravín a stravovanie /

Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Autor: Dubová, Gabriela

Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Tovaroznalectvo : pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Tovaroznalectvo : pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru cukrár /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 2 /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1 /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Autor: Sládečková, Gabriela

Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /

Tovaroznalectvo : pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Tovaroznalectvo : pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár. 2 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /

Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Tovaroznalectvo pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /

Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /

Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky