Logické řízení technologických procesů /
Control of technological and production processes as distributed parameter systems : supported by advanced numerical modeling /
Riadenie zložitých systémov /
Základy automatizácie a riadenia procesov /
Procesný manažment : teória a prax /
Riadenie systémov s rozloženými parametrami : návody na cvičenia /
Podnikové procesy : procesní řízení a modelování /
Teória procesov 1. /
A beteg elme.
Inovácie v riadení podnikových procesov /
Solaris solutions for system administrators : time-saving tips, techniques, and workarounds /
A beteg növény és gyógyítása.
A gyomorfekély - beteg diétája /
Solaris Security 9 /
Solaris 10 : the complete reference /
Az alkoholista beteg szemelyisége /
Aplikácia vybraných netód modelovania a simulácie v priemyselnom inžinierstve /
Vedecké listy Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity v Bratislave Katedry manažmentu.
A diétás beteg szakácskönyve : változatos étrendek 4. kötet Cukorebetegek étrendje
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve : 1. vedecká konferencia : zborník abstraktov : Modra, 4.-5. december 2008.
Praveký plán : preprogramujte svoje gény tak, aby ste sa zbavili chorôb, schudli bez námahy, získali pevné zdravie a nevyčerpateľnú energiu /
Diéta na posilnenie imunity /
Superimunita : život bez liekov a chorôb /
Stravovacie tradície na horných Kysuciach. I., Tradičná ľudová strava. II., Meštianska strava a meštiansky životný štýl v Turzovke. III., Receptár našich starých materí - 19. a prvá polovica 20. storočia /
Čo ponúkala hradná kuchyňa /
Situačná analýza vybraných aspektov životnej úrovne domácností vylúčených rómskych osídlení /
Eating animals /
Ženy, jedlo a boh : nečakaná cesta takmer ku všetkému /
Spoločné stravovanie : čačasopis pracovníkov štátneho pohostinstva RaJ a SSR, Banská Bystrica.
Bežný život starých Rimanov /
Kniha, ktorá vám možno zachráni život : ako dlhšie a lepšie žiť vďaka vede /
Zdravo jem, aj šetriť viem : tajomstvá zdravého a lacného varenia plus 110 receptov od top odborníkov /
Kód štíhlosti : návod, ako si udržať hmotnosť pod kontrolou /
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
Hlad a hojnosť : dejiny európskeho stravovania /
Liečivá sila antioxidantov : [cesta ku zdraviu] /
Pšeničný mozog : prekvapivá pravda o pšenici a sacharidoch - tichých zabijakoch vášho mozgu : [inovatívny prístup k nášmu najzraniteľnejšiemu orgánu] /
Hodnotenie konzumácie vybraných zdrojov antioxidantov rastlinného pôvodu školákov z Nitrianskeho kraja /
Cukr - náš zabiják : [skrytá pravda o cukru, obezitě a nemocech] /
Zdravé desiate nielen pre deti : [50 inšpiratívnych receptov od odborníkov na zdravú stravu] /
Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /
Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /
Fermentácia nevyužívaných odpadových surovín ako zdroj produktov inhibujúcich vznik neurodegeneratívnych ochorení /
Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Imunoanalýzy v biológii a potravianárstve /
Gastro Gold 2009-2010 : špecializovaný katalóg potravinárstva a gastronómie.
Zdroj : časopis zamestnancov n.p. Zdroj.
Študijná príručka 2009-2010 /
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Študijná príručka 2012/2013 /
Študijná príručka 2013-2014 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre /
Správa o poľnopospodárstve a potravinárstve v Slovenskej republike za rok 2010 : zelená správa.
Poľnohospodárstvo, potravinárstvo 2012 : commercial directory.
Trhové vzťahy v potravinovej vertikále živočíšnych produktov : [vedecká monografia] /
Selected physical properties of agricultural and food products : scientific monograph /
Nový zákon o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch medzi odberateľom a dodávateľom tovaru, ktorým sú potraviny s aktualizovanou dôvodovou správou : zákon č. 140 zo 4. marca 2010 o neprimeraných podmienkach v obchodných vzťahoch medzi odberateľom a dodávateľom tovaru, ktorým sú potraviny.
Študijná príručka 2010/2011 /
Študijná príručka 2010-2011 /
Mykológia /
Beteg táplálékaink : a szalmonellától a madárinfluenzáig - és azon túl /