Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Správna výrobná prax pri získavaní a spracovaní ovčieho mlieka a ovčích výrobkov a welfare chovu oviec
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Správna výrobná prax pri získavaní a spracovaní ovčieho mlieka a ovčích výrobkov a welfare chovu oviec

Výroba a spracovanie ovčieho mlieka /

Zásady správneho získavania ovčieho mlieka a výroby ovčích hrudkových syrov v salašníckych podmienkach /

Welfare chovu hospodárskych zvierat. /

Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /

Manažment chovu oviec /

Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania. /

Správna poľnohospodárska, zberová a výrobná prax liečivých rastlín /

Správna praxe v chovu včel : certifikovaná metodika : leden 2015 /

Výrobná prax / [Zv.] 1

Výrobná prax. [Zv.] 1 /

The welfare of the dead /

Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /

Hygiena mlieka a mliečnych výrobkov /

Výroba ovčieho mäsa : súpis literatúry č. 50/1969 /

Biochemické parametre oviec v rozdielnych podmienkach chovu /

Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov /

Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov /

Základy technologie mlieka a mliečnych výrobkov /

Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /

Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky