Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Riziká pri produkcii potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Riziká pri produkcii potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Vzorkovanie potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Slovník bezpečnosti potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Ochorenia z potravín /

Hygiene in food processing /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Ochorenia z potravín /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Bezpečnosť potravín /

Súborný doplnok potravinového kódexu : mrazené potraviny, označovanie potravín, potrainy nového typu, výživové doplnky, kontaminanty, rezíduá, prídavné látky, extrakčné rozpúšťadlá, arómy, osobné prísady, voda, cukry, med, čokoláda, džemy a ovocné šťavy, mlieko a mliečné výrobky

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Vyznáme sa v E-čkach /

Úplné znenie potravinového kódexu.

Téma: potraviny

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /

Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

CBA : výhodná ponuka.

Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /

Potraviny a výživa. II /

Super potraviny /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

100 receptov na posilnenie imunity /

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /

Nutrigenomika /

Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /

Viem to ! Varíme a lúštime.

Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /

Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /

Živiny človeka /

Téma: výroba potravín

  • Téma: kontrola potravín
  • Téma: biologická bezpečnosť
  • Téma: riziko

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Farmagedon : skutečná cena levného masa /

Hygiene in food processing /

Riziká pri produkcii potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Mikrobiológia v gastronómii /

Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /

Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Autor: Angelovičová, Mária, 1953-

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Nové poznatky v chove pštrosov /

Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /

Ochrana zvierat a produkcia potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky