Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Riziká pri produkcii potravín /
Search for more channels:

Similar Items: Riziká pri produkcii potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Vzorkovanie potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Slovník bezpečnosti potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Ochorenia z potravín /

Hygiene in food processing /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Ochorenia z potravín /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Bezpečnosť potravín /

Súborný doplnok potravinového kódexu : mrazené potraviny, označovanie potravín, potrainy nového typu, výživové doplnky, kontaminanty, rezíduá, prídavné látky, extrakčné rozpúšťadlá, arómy, osobné prísady, voda, cukry, med, čokoláda, džemy a ovocné šťavy, mlieko a mliečné výrobky

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Vyznáme sa v E-čkach /

Úplné znenie potravinového kódexu.

Topic: potraviny

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /

Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

CBA : výhodná ponuka.

Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /

Potraviny a výživa. II /

Super potraviny /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

100 receptov na posilnenie imunity /

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /

Nutrigenomika /

Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /

Viem to ! Varíme a lúštime.

Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /

Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /

Živiny človeka /

Topic: výroba potravín

  • Topic: kontrola potravín
  • Topic: biologická bezpečnosť
  • Topic: riziko

Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Farmagedon : skutečná cena levného masa /

Hygiene in food processing /

Riziká pri produkcii potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Mikrobiológia v gastronómii /

Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /

Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /

Author: Angelovičová, Mária, 1953-

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Nové poznatky v chove pštrosov /

Škoricová silica a produkcia kurčacieho mäsa /

Ochrana zvierat a produkcia potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Nové poznatky v chove pštrosov = New knowledge in ostrich breeding /

Vplyv skladovania a techniky aplikácie pamajoránovej silice na oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The impact of storage and techniques for applying oregami aetherolum on the oxidative stability of chicken meat /

Profil mastných kyselín jahňacieho mäsa v systéme pasienkového chovu : vedecká monografia = Fatty acid profile of lamb meat in the pasture breeding system /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs