Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín :
Search for more channels:

Similar Items: Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín :

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Všeobecná hygiena potravín /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Biologické aspekty chovu nutrie riečnej (Myocastor coypus) /

Biologické zbrane /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Biologické zbrane. : (Monografia). /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /

Biologické principy ochrany přírody. /

Vplyv biologických faktorov na hydrologické procesy v pôdach Borskej a Podunajskej nížiny /

Živá strava : liečenie čerstvou stravou /

Topic: suroviny živočíšneho pôvodu

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Topic: potraviny živočíšneho pôvodu

  • Topic: kvalita potravín
  • Topic: biologické aspekty

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Všeobecná hygiena potravín /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /

Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Author: Kováčik, Jaroslav

Fyziológia zvierat. /

Vnútorné prostredie dojníc počas laktácie. /

Fyziológia živočíchov /

Fyziológia živočíchov /

Repetitórium molekulovej fyziológie /

Učebnice vojenského řidiče.

Učebnice vojenského řidiče /

Učebnice vojenského řidiče /

Učebnica vojenského vodiča /

Učebnice vojenského řidiče.

Fyziológia neprežúvavcov (kôň, ošípaná, hydina). /

Fyziológia zvierat. /

Zmeny biochemických ukazovateľov krvi hydiny po aplikácii probiotického preparátu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Učebnice řidiče terénního automobilu /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs