Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov :

Kvalita hydinového mäsa. /

Drůbež a drůbeží pochoutky /

Novelizovaný potravinový kódex. : Hydinové a králičie mäso.

Pochúťky a misy z hydiny : ako varí majster kuchár František Janata /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Chov hydiny : (vybrané kapitoly) /

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Chov hrabavej hydiny. /

Technológia chovu hydiny. : (Vybrané kapitoly). /

Chov hydiny (časť Biológia hydiny). /

Choroby hydiny. : (Vybrané kapitoly). /

Choroby hydiny /

Záujmový chov hydiny /

Chov hydiny ako hobby. : Sliepky, kačice, husi, morky, perličky. /

Príručka pre chovateľov hydiny : výživa, hygiena chovu, choroby a ich prevencia, najčastejšie používané prípravky na prevenciu a na podporu liečby chorôb, laboratórne vyšetrenia /

Výrobné systémy. 2 /

Biochemický profil hydiny po aplikácii fytoaditív /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Marketingové aplikácie /

Marketingové aplikácie /

Téma: hydina

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Trhovo odbytové vzťahy v agropotravinárskom sektore s akcentom na vertikály hydiny, ovocia a zeleniny /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Kompendium veterinárnej anatómie. 7., Anatómia hydiny /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 30. 6. 2004 /

Biochemický profil hydiny po aplikácii fytoaditív /

Príručka pre chovateľov hydiny : výživa, hygiena chovu, choroby a ich prevencia, najčastejšie používané prípravky na prevenciu a na podporu liečby chorôb, laboratórne vyšetrenia /

Záujmový chov hydiny /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Hydinársky terminologický slovník /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 30.6.2008.

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Hydina : recepty, praktické rady, tipy na nákup /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 30.6.2005 /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /

Hydina a vajcia : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /

Téma: hydinové mäso

  • Téma: marketing
  • Téma: výrobné systémy

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /

Autor: Nagyová, Ľudmila, 1953-

Súčasné tendencie vo výrobe a odbyte vybraných poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov v SR /

Trendy v spotrebiteľskom správaní na trhu potravinárskych produktov v SR /

Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /

Managerial communication /

Marketing /

Merchandising a event marketing pre produkty pôdohospodárstva /

Manažment ľudských zdrojov /

Marketing : [učebné texty pre dištančné štúdium] /

Marketingová komunikácia /

Ekonomika, manažment a marketing poľnohospodárskeho podniku /

Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /

Marketing cestovného ruchu /

Slovenské ovčiarstvo a moderný marketing: tradícia, kvalita, zážitok /

Európsky spotrebiteľ a spotrebiteľské správanie /

Manažérska komunikácia /

Výskum trhu /

Marketingová vertikála zemiakov a zemiakových výrobkov na Slovensku a väzba na európske trhy /

Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /

Autor: Drnzíková, Zuzana

Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky