Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /
Search for more channels:

Similar Items: Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Practical lessons from hygiene of milk and milk products. /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Dĺžka funkčného produkčného veku kráv dojených plemien dobytka na Slovensku /

Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.

Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /

Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /

Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /

Výživa dojníc a kvalita mlieka. /

Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /

STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).

Chemie dřeva /

Chemie dřeva : (návody do cvičení) /

Fenomenologiczna analiza procesu chemicznego w ukadach ZnSO4-ZnS i PbSO4-ZnS. /

The art and science of chemical analysis. /

Chemická výroba. 4/

Topic: kravské mlieko

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Topic: výroba mliečnych výrobkov

  • Topic: chemická analýza

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Author: Zeleňáková, Lucia

Ochorenia z potravín /

Hygiena výživy a stravovania /

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Ochorenia z potravín /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Author: Golian, Jozef

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena potravín /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /

Všeobecná hygiena potravín /

Študijná príručka 2009-2010 /

Sanitácia v potravinárstve /

Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /

Študijná príručka 2010/2011 /

Vzorkovanie potravín /

Hygiena potravín /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Teória a metodológia záverečnej práce /

Ochorenia z potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs