Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
Manažérske postupy pri výrobe mlieka /
Practical lessons from hygiene of milk and milk products. /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Dĺžka funkčného produkčného veku kráv dojených plemien dobytka na Slovensku /
Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.
Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Výživa dojníc a kvalita mlieka. /
Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /
STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).
Chemie dřeva /
Chemie dřeva : (návody do cvičení) /
Fenomenologiczna analiza procesu chemicznego w ukadach ZnSO4-ZnS i PbSO4-ZnS. /
The art and science of chemical analysis. /
Chemická výroba. 4/
Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /
Ochorenia z potravín /
Hygiena výživy a stravovania /
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Bezpečnosť potravín /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Hygiena potravín /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /
Všeobecná hygiena potravín /
Študijná príručka 2009-2010 /
Sanitácia v potravinárstve /
Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /
Študijná príručka 2010/2011 /
Vzorkovanie potravín /
Teória a metodológia záverečnej práce /