Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Practical lessons from hygiene of milk and milk products. /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Dĺžka funkčného produkčného veku kráv dojených plemien dobytka na Slovensku /

Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.

Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /

Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /

Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /

Výživa dojníc a kvalita mlieka. /

Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /

STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).

Chemie dřeva /

Chemie dřeva : (návody do cvičení) /

Fenomenologiczna analiza procesu chemicznego w ukadach ZnSO4-ZnS i PbSO4-ZnS. /

The art and science of chemical analysis. /

Chemická výroba. 4/

Téma: kravské mlieko

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Téma: výroba mliečnych výrobkov

  • Téma: chemická analýza

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Autor: Zeleňáková, Lucia

Ochorenia z potravín /

Hygiena výživy a stravovania /

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Ochorenia z potravín /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Autor: Golian, Jozef

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena potravín /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /

Všeobecná hygiena potravín /

Študijná príručka 2009-2010 /

Sanitácia v potravinárstve /

Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /

Študijná príručka 2010/2011 /

Vzorkovanie potravín /

Hygiena potravín /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Teória a metodológia záverečnej práce /

Ochorenia z potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky