Vademecum ekologického poľnohospodárstva /
Základy ekologického poľnohospodárstva. : (Skriptá z krátkodobého kurzu). /
Metodika projektu konverzie a rozvoja ekologického poľnohospodárstva. /
Verejné zdravie a produkcia potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Prehľad ekologického výskumu na Slovensku. : 3. ekologické dni, Nitra, 20.-21. marec 2001. /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Projekt ekologického hospodárenia na farme Plavé Vozokany. /
Vývoj spotrebiteľského dopytu po potravinách : monografia /
Selén ako biogénny prvok /
Marketing /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Marketing. /
Kontrola kvality potravín /
Alternatívne poľnohospodárstvo pre 3. a 4. ročník študijného odboru 4210 6 agropodnikanie /
Marketingový informačný systém poľnohospodárskeho podniku : monografia /
Agrárny marketing. /
Alternatívne poľnohospodárstvo pre študijný odbor agropodnikanie /
Tucet dôvodov pre ekologické poľnohopsodárstvo /
Ochorenia z potravín /
Úvod do permakultury /
Manažment a ekonomika ekologickej poľnohospodárskej výroby /
Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století : rodinná zahrada : spolupráce s přírodou : pěstování vlastních potravin : přírodní hospodaření od A po Z /
Rodinné hospodaření v měnícím se světě : permakulturní příručka udržitelného zemědělství, potravinové soběstačnosti, regenerace krajiny a odolnosti člověka /
Encyklopedie soběstačnosti pro 21. století : rodinná zahrada : spolupráce s přírodou, pěstování vlastních potravin, přírodní hospodaření od A do Z /
Bio odrůdy révy vinné /
Biozáhrada pre domácich pestovateľov /
Děláme si všechno sami : průvodce na cestě k soběstačnosti /
Projektovanie udržateľných poľnohospodárskych systémov v krajinnom priestore /
Ekonomika výroby bioproduktov /
Projektovanie trvalo udržateľných poľnohospodárskych systémov v krajine : (návody na cvičenia) /
Ekologická a integrovaná produkcia zemiakov : (veľkoplošná a v záhradkách) : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /
Ekologické pestovanie rastlín : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /
Permakultura ve zkratce /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Bezpečnosť potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Potraviny a výživa. II /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Potraviny a výživa. I /
Food blog Slovakia /
Marketing potravín s chránenými označeniami v SR /
Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /
Návody na cvičenia z marketingu a obchodnej politiky. /
Marketing : pracovný zošit /
Podnikateľstvo a poradenstvo v PPoK. /
Marketingový výskum trhu. : Pracovný zošit. /
Marketing : [učebné texty pre dištančné štúdium] /
Marketing ekologického poľnohospodárstva a ekoproduktov : monografia /
Pamätnica Fakulty ekonomiky a manažmentu (1959-2009) /