Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Všetko o varení : rady, postupy, recepty /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Gastro : revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu.
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Kuchárka v gatiach : [návod nielen pre mužov, prečo začať, ako sa zlepšíť a ako dobrým varením prispieť k pohode a zdraviu celej rodiny a priateľov] /
Radosť variť /
Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /
Varíme aj bez skúseností. (2) /
Technológia 2 : pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Nevšedné večere na všedný deň : [365 nádherných jednoduchých jedál] /
Malý šéfkuchár /
Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /
Veľká domáca kuchárka /
Celiakia a bezlepková diéta /
Suši bar : [drobnosti na zahryznutie z Japonska: suši, polievky, šaláty a špízy] /
Iba 4 suroviny : [recepty na chutné a jednoduché jedlá] /
Zemiaky : [jednoduché recepty pre každého] /
Bufetový ranč /
Cestoviny : (vyše sto najžiadanejších receptov) /
Ryby a plody mora : [vyše sto najžiadanejších receptov] /
Wok : [vyše sto najžiadanejších receptov] /
Kurča : [vyše sto najžiadanejších receptov] /
Veľká kniha o varení : [1000 najobľúbenejších receptov na každý deň : základné pracovné postupy krok za krokom] /
Kucharska elita : Vojto Artz u vás doma /
Mojej malej kuchárke /
Párty kuchárka pre chlapcov a dievčatá : vychytávky pre maškrtné jazýčky /
Slovenský rok : receptár na dni sviatočné, všedné i pôstné /
Krížovky s pivnými receptami /
Čo ponúkala hradná kuchyňa /
Pošli recept! : svět ženy - tvůj nápad může využít každý.
Kochen mit der Sonne /
Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /
Recepty zo života. 21, Aj päť surovín stačí /
Recepty zo života. 23, Hrnčeková kuchárka /
Tradičné riešenia pre moderný život : najlepšie rady z minulosti pomôžu aj v súčasnosti /
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem /
Malá škola varenia. [preložila Jolana Kolníková] /
Pravá talianska kuchyňa /
Rýchlo a ľahko : 100 najlepších receptov /
Veľká európska kuchárka /
Ryby a plody mora /
Čínska kuchyňa /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /
Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Maľby na skle /
Természetismeret az alapiskola 1. osztálya számára /
Prvouka pre 2. ročník základných škôl. Pracovné listy /
Biológia pre gymnáziá. 7, Praktické cvičenia a seminár I
Biológia a gimnáziumok saámára. 7, Biológai gyakorlatok I /
Pestovateľské práce 5 pre 5. ročník základných škôl /
Prvouka pre 1. ročník základných škôl : pracovné listy /
Környezetismeret az alapiskola 1. osztálya számára : feladattlapok /
Tovaroznalectvo. II /
Potraviny a výživa. I /
Mak na našom stole /
Bratislava /
Teória a dejiny kultúry pre stredné pedagogické školy, pedagogické a sociálne akadémie, pedagogické a kultúrne akadémie 2. ročník /
Dopravná vychova pre 1. ročník základných škôl /
Közlekedj okosan! 1. az alapiskola osztálya számára /
Kráľovské recepty, alebo, Ako sa varí v kráľovskej kuchyni /