Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Všetko o varení : rady, postupy, recepty /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Gastro : revue gastronómie, obchodu a cestovného ruchu.

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Kuchárka v gatiach : [návod nielen pre mužov, prečo začať, ako sa zlepšíť a ako dobrým varením prispieť k pohode a zdraviu celej rodiny a priateľov] /

Radosť variť /

Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /

Varíme aj bez skúseností. (2) /

Technológia 2 : pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Téma: príprava jedál a pokrmov

Radosť variť /

Nevšedné večere na všedný deň : [365 nádherných jednoduchých jedál] /

Malý šéfkuchár /

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Veľká domáca kuchárka /

Celiakia a bezlepková diéta /

Suši bar : [drobnosti na zahryznutie z Japonska: suši, polievky, šaláty a špízy] /

Iba 4 suroviny : [recepty na chutné a jednoduché jedlá] /

Zemiaky : [jednoduché recepty pre každého] /

Bufetový ranč /

Cestoviny : (vyše sto najžiadanejších receptov) /

Ryby a plody mora : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Wok : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Kurča : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /

Veľká kniha o varení : [1000 najobľúbenejších receptov na každý deň : základné pracovné postupy krok za krokom] /

Kucharska elita : Vojto Artz u vás doma /

Mojej malej kuchárke /

Kuchárka v gatiach : [návod nielen pre mužov, prečo začať, ako sa zlepšíť a ako dobrým varením prispieť k pohode a zdraviu celej rodiny a priateľov] /

Párty kuchárka pre chlapcov a dievčatá : vychytávky pre maškrtné jazýčky /

Téma: kuchárstvo

Slovenský rok : receptár na dni sviatočné, všedné i pôstné /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Krížovky s pivnými receptami /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Čo ponúkala hradná kuchyňa /

Pošli recept! : svět ženy - tvůj nápad může využít každý.

Kochen mit der Sonne /

Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /

Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Recepty zo života. 21, Aj päť surovín stačí /

Recepty zo života. 23, Hrnčeková kuchárka /

Tradičné riešenia pre moderný život : najlepšie rady z minulosti pomôžu aj v súčasnosti /

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem /

Malá škola varenia. [preložila Jolana Kolníková] /

Pravá talianska kuchyňa /

Rýchlo a ľahko : 100 najlepších receptov /

Veľká európska kuchárka /

Ryby a plody mora /

Čínska kuchyňa /

Autor: Verčimáková, Ľudmila

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Autor: Kostroň, Ivan

  • Autor: Vajcík, Róbert

Maľby na skle /

Természetismeret az alapiskola 1. osztálya számára /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Prvouka pre 2. ročník základných škôl. Pracovné listy /

Biológia pre gymnáziá. 7, Praktické cvičenia a seminár I

Biológia a gimnáziumok saámára. 7, Biológai gyakorlatok I /

Pestovateľské práce 5 pre 5. ročník základných škôl /

Prvouka pre 1. ročník základných škôl : pracovné listy /

Környezetismeret az alapiskola 1. osztálya számára : feladattlapok /

Tovaroznalectvo. II /

Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /

Potraviny a výživa. I /

Mak na našom stole /

Bratislava /

Bratislava /

Bratislava /

Teória a dejiny kultúry pre stredné pedagogické školy, pedagogické a sociálne akadémie, pedagogické a kultúrne akadémie 2. ročník /

Dopravná vychova pre 1. ročník základných škôl /

Közlekedj okosan! 1. az alapiskola osztálya számára /

Kráľovské recepty, alebo, Ako sa varí v kráľovskej kuchyni /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky