Principles of food, beverace, and labor cost controls /
Controlling : novodobý systém riadenia podniku /
Professional restaurant service. : École Technique Hôteliére Tsuji.
Food and beverage management.
Wagon express : magazín Wagon Slovakia Košice o ľuďoch, vlakoch a pohodlnom cestovaní.
Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /
Vahlens Großes Controllinglexikon /
Povinná výbava a technická kontrola automobilu do vrecka
Cenové rozhodovanie v marketingu : praktikum /
Ceny a cenové prirážky v obchode : 1. dodatok k príručke : podľa stavu k 15. aprílu 1947 /
Drive solutions for the food and beverage industry.
Liquid chromatographic analysis of food and beverages : proceedings of a Symposium on the Analysis of Foods and Beverages by HPLC, held in Honolulu, Hawaii, April 1-6, 1979. Volume 2 /
Oceňovanie nehnuteľností 1992-2002 podľa Vyhlášky č. 465/1991 Zb. Ministerstva financií Slovenskej republiky z 25. októbra 1991 o cenách... /
Oceňovanie nehnuteľností 2002 podľa Vyhlášky č. 465/1991 Zb. Ministerstva financií Slovenskej republiky z 25. októbra 1991 o cenách... /
Cenové rozhodovanie. : Tvorba, priority, stratégia. /
Cost control in the construction industry.
Cenové rozhodovanie. /
Ceny a cenové rozhodovanie : zbierka /
Rentnyje otnošenija i rentnyje plateži v sisteme stoimostnoj ocenki mineral`nych resursov. /
Cost Control in Desing and Construction.
Principles of food, beverage, and labor cost controls /