Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Rozstrekovateľná emulzia na zvýšenie hnednutia potravín a jej použitie /
Search for more channels:

Similar Items: Rozstrekovateľná emulzia na zvýšenie hnednutia potravín a jej použitie /

Vodná emulzia peroxyesteru a jej použitie /

Liateľná tuková zmes na praženie a použitie kombinácie esteru kyseliny citrónovej s čiastkovými glyceridmi mastných kyselín a soli /

Biela emulzia.

Výbušná emulzia do náloží /

Spojovacia emulzia ZE F 432

Asfaltová emulzia High Build Rubber.

ATLAS UNI-GRUNT rýchloschnúca penetračná emulzia.

ELASTICKÁ EMULZIA ATLAS prostriedok modifikujúci parametre vybraných malt.

ATLAS UNI-GRUNT PLUS hĺbková penetračná emulzia spevňujúca podklad.

Prísada na zvýšenie cetánového čísla dieselových palív alebo biodieselových palív a jej použitie /

Parenterálna formulácia pozostávajúca z 10-hydroxy-10,11-tetrahydrokarbamazepínu, vody a glukózy, jej použitie, dávková jednotka a nádoba s jej obsahom /

Spôsob výroby oceľového pásu alebo plechu /

Spôsob úpravy drevenej hmoty na zvýšenie jej energetickej hodnoty /

Spôsob výroby oceľového pásu a zariadenie na vykonávanie tohto spôsobu /

Kompozícia na úpravu pôd, spôsob jej prípravy a jej použitie /

Školy zvýšení rentability.

Školy zvýšení rentability /

Chémia potravín /

Polyarylkarboxamidová zlúčenina, spôsob jej prípravy a použitie, farmaceutická kompozícia s jej obsahom /

Hygiena potravín /

Author: Cornelissen, Johannes Mattheus

Rozstrekovateľná emulzia na zvýšenie hnednutia potravín a jej použitie /

Liateľná tuková zmes na praženie a použitie kombinácie esteru kyseliny citrónovej s čiastkovými glyceridmi mastných kyselín a soli /

Author: Van Den Enden, Peter

  • Author: Van Oosten, Cornelis Willem
  • Author: Unilever NV (Al Rotterdam, NL)

Rozstrekovateľná emulzia na zvýšenie hnednutia potravín a jej použitie /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs