Spôsob izolácie polymyxínu B z vyfermentovanej pôdy /
Deriváty caloporozidu, liečivá s ich obsahom, spôsob prípravy týchto látok pomocou mikroorganizmu a tento mikroorganizmus /
Ovplyvňovanie bachorovej fermentácie prežúvavcov. /
Bakteriálne a plesňové fermentácie /
Bacillus thuringiensis - bakterijní insekticid /
Untersuchungen an Bacillus fribourgensis Wille : Diss. Nr. 4067 /
Wirkung von Stoffwechselprodukten des Bacillus laterosporus Laubach auf Bacillus cereus Frankland et Frankland.
Kvantitatívne charakteristiky a modelovanie produkčného procesu poľných
Sila prírodnej fermentácie :/ : objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín : nakladaná zelenina a kimči : domáce jogurty a farmársky syr : miso a tempeh : pivi, víno, medovina a cider : domáci chlieb, lievance a sušienky /
Analýza a modelovanie energetických ukazovateľov produkčného procesu poľných plodín. /
Dĺžka funkčného produkčného veku kráv dojených plemien dobytka na Slovensku /
Hodnotenie produkčného potenciálu poľnohospodárskych pôd a pôdno-ekologických regiónov Slovenska. /
Spôsob výroby syntézneho plynu pomocou parného reformingu /
Konštruovanie pomocou počítača : celoštátna konferencia /
Schnelle und automatisierbare Diagnosemethoden für Bacillus anthracis als Testkeim bei Untersuchungen zur Umwelthygiene /
Poznatky z monitorovania zdravotného a produkčného stavu lesa v imisnej oblasti Horná Orava. /
Zošit s pomocou liniatúrou /
Značení pomocou Laseru.
Spôsob rekobinantnej produkcie heterológneho polypeptidu pomocou peptidu s autoproteolytickou aktivitou /
Spôsob merania polarizačnej disperzie optických vlákien pomocou nízkokoherenčnej interferencie /
Spôsob prípravy terfenadínu a jeho derivátov /
Spôsob fermentácie polymyxínu B pomocou produkčného mikroorganizmu Bacillus polymyxa /
Atletika : behy /
Naša septima /
Spôsob prípravy simvastatínu /
Analgetický účinný perorálny liečivý prípravok s kontrolovaným uvoľňovaním opioídnej účinnej látky a spôsob jeho prípravy /
Dermatologické topické prípravky a spôsob ich prípravy /