Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: pohostinnosť
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: pohostinnosť
  • Channels
  • Mäso a divina /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mäso a divina /

Maso a masné výrobky /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Mäso : kuchárska kniha /

To je mäso! : bravčové, hovädzie a mleté mäsové špeciality : 44 receptov /

Potravinový kódex. : Mäsové výrobky a jedlé tuky živočíšneho pôvodu, mäso jatočných zvierat, zverina.

Divina - dietetická zložka výživy moderného človeka : zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra, 23.11.2004 /

Mäso mnohých chutí /

Developments in meat science 5. /

Mäso na panvici, v hrnci, na pekáči. : Varíme lahodne. /

Myslivecké recepty : speciality : snadná úprava zvěřiny.

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Divina /

Tokáne a ragú : [s fotopostupom] /

Mäsové jedlá /

Babičkine jedlá z mäsa /

Jedlá z hlineného hrnca : [s fotopostupom] /

Kotlíkové jedlá : [s fotopostupom] /

Chutné jedlá z mäsa : 99 receptov, 33 farebných fotografií /

The river cottage meat book /

Perkelty a paprikáše : [s obrázkovým postupom] /

Téma: mäso

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /

Mäso a divina /

Technologie masa /

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Misa Mäsa /

Mäso : kuchárska kniha /

Syrové maso : speciální kniha o krmení psů : ideální krmení pro zdraví /

Maso a masné výrobky /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Maso a masné výrobky : výňatky ze státních potravinářských norem.

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství /

Mäso mnohých chutí /

Téma: divina

  • Téma: mäsové jedlá

Mäso a divina /

Divina - dietetická zložka výživy moderného človeka : zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra, 23.11.2004 /

Myslivecké recepty : speciality : snadná úprava zvěřiny.

Autor: Sobkuljak, Martin

Mäso a divina /

Zálesáctví pro celou rodinu : společně do divočiny : vzhůru za dobrodružstvím: příprava, vybavení, akce /

Najkrajšie príbehy o zvieratkách /

Sila liečivých rastlín v boji proti vírusom / : prirodzená prevencia, liečba infekcií, posilňovanie obranyschopnosti /

Bouldering : technika, taktika, trénink /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky