STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007).
STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003).
STN EN ISO 5492: 2010 (56 0033), Senzorická analýza. Slovník (ISO 5492: 2008).
STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí.
Senzorická analýza potravín /
STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov.
STN EN ISO 8586: 2014 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2012).
STN EN ISO 8589/A1: 2014 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk. Zmena A1 (ISO 8589: 2007/Amd 1: 2014).
STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004).
STN EN ISO 10399: 2011 (56 0039), Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2004).
STN 80 0032: 1996, Názvoslovie textilných pások.
STN ISO 2972: 1993 (20 0032), Číslicové řízení strojů. Symboly.
STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov.
STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006).
STN ISO 21807: 2010 [neplatná] (56 0121), Mikrobiológia potravín a krmív. Stanovenie aktivity vody.
STN 56 6610: 2010, Slad.
STN ISO 22004: 2016 [neplatná] (56 0302), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN EN 1230-1: 2010 (50 7012), Papier a lepenka určené na styk s požívatinami. Senzorická analýza Časť 1 Pach
STN EN ISO 5495/A1: 2016 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test. Zmena A1 (ISO 5495: 2005/Amd 1: 2016).
Metodologia historii /
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou.
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007).
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov