STN EN ISO 5529: 2008 (46 1022), Pšenica. Stanovenie sedimentačného indexu podľa Zelenyho.
STN ISO 3093/Z1, Obilniny. Pšenica, raž, respektíve múky, tvrdá pšenica a tvrdá pšenica semolina. Stanovenie čísla poklesu podľa Hagberga-Pertena. Zmena 1.
STN EN ISO 3093: 2010 (46 1018), Pšenica, raž a múky z nich, tvrdá pšenica a tvrdá pšenica semolina. Stanovenie čísla poklesu podľa Hagberga-Pertena (ISO 3093: 2009).
Pšenica /
Pšenica VIGLANKA.
Jarovaja pšenica.
Pšenica : poznatky z činnosti ÚKSÚP /
Pšenica : odborná príloha Roľnícke noviny.
STN EN ISO 21415-3: 2010 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 3 Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku sušením v peci (ISO 21415-3: 2006)
STN EN ISO 21415-4: 2010 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 4 Stanovenie suchého lepku z mokrého lepku metódou rýchleho sušenia (ISO 21415-4: 2006)
STN EN 60112/A1: 2010 (34 6468), Metóda určovania porovnávacieho indexu a indexu odolnosti tuhých izolačných materiálov proti tvorbe plazivých stôp. Zmena A1.
STN EN ISO 21415-1: 2007 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 1 Stanovenie mokrého lepku manuálnou metódou (ISO 21415-1: 2006)
Pšenica v SSSR.
STN ISO 6540/Z1: 2010 (46 1016), Kukurica. Stanovenie obsahu vody (v mletých zrnách a celých zrnách). Zmena 1.
STN ISO 2171/Z1: 2010 (46 1019), Obilniny, strukoviny a výrobky z nich. Stanovenie celkového popola spaľovaním. Zmena 1.
STN EN ISO 3093 (46 1018) Obilniny : pšenica, ráž, respektíve múky, tvrdá pšenica a tvrdá pšenica semolina : stanovenie čísla poklesu podľa Hagberga-Pertena.
STN EN ISO 1133-1: 2023 (STN EN ISO 1133-1), Plasty. Stanovenie hmotnostného indexu toku taveniny (MFR) a objemového indexu toku taveniny (MVR) termoplastov Časť 1 Normalizovaná metóda (ISO 1133-1: 2022)
Ozimná pšenica : pestovanie sovietskych odrôd ozimnej pšenice na Slovensku /
STN EN ISO 1133-1: 2017 (64 0861), Plasty. Stanovenie hmotnostného indexu toku taveniny (MFR) a objemového indexu toku taveniny (MVR) termoplastov Časť 1 Normalizovaná metóda (ISO 1133-1: 2011)
STN EN ISO 21415-2: 2008 (46 1034), Pšenica a pšeničná múka. Obsah lepku Časť 2 Stanovenie mokrého lepku mechanickými prostriedkami (ISO 21415-2: 2006)