Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • STN ISO 11085/Z1: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla. Zmena 1.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: STN ISO 11085/Z1: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla. Zmena 1.

STN EN ISO 11085: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenia obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla.

Technologie tuků /

Technologie tuků /

Chemie tuků /

Varíme bez tuku. /

Cenník lapačov tuku LTP.

Lapače tuku plastové LTP.

Maslo s trojštvrtinovým obsahom tuku.

Bez tuku a chutne. /

Lapač tuku plastový - LTP.

STN 57 0533: 1996, Stanovenie látkového obsahu voľných mastných kyselín v mliečnom tuku.

STN EN ISO 5983-1: 2011 (46 7015), Krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín Časť 1 Kjeldahlova metóda (ISO 5983-1: 2005)

STN ISO 685: 1997 (68 1104), Analýza mydiel. Stanovenie celkového obsahu alkálií a celkového obsahu mastných látok.

STN ISO 1444: 2002 (57 6030), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku.

Chemie tuků a jiných lipidů : /

Odlučovače tuků ACO Signum ECO Jet.

Vyroba a zpracovani tuku a vosku

Obilniny 1. : Pestovanie ozimných obilnín. /

Příručka pro cvičení z tuků : určeno pro posluchače fakulty potravinářské technologie /

Příručka pro cvičení z tuků : určeno pro posluchače fakulty potravinářské technologie /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky