Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Technológia v chove bravčového dobytka, hydiny.
Search for more channels:

Similar Items: Technológia v chove bravčového dobytka, hydiny.

Veľkovýrobná technológia v chove hovädzieho dobytka /

Embryotransfer v chove hovädzieho dobytka. /

Technické novosti v chove hovädzieho dobytka /

Zooveterinárne zásady v chove hovädzieho dobytka /

Priemyselná výroba bravčového mäsa /

Nové poznatky v chove hydiny. Súpis literatúry.

Racionalizácia pracovných procesov v chove hovädzieho dobytka /

Technologicko - chovateľské postupy v chove hovädzieho dobytka /

Mechanizácia v chove a výkrme hovädzieho dobytka /

Technológia chovu hydiny /

Technológia spracovania hydiny /

Manažment a marketing v chove dobytka na Slovensku. /

Technológia chovu hydiny. : (Vybrané kapitoly). /

Racionalizácia potreby práce a energie v chove hovädzieho dobytka /

Zásady plemenárskej práce v chove hovädzieho dobytka na Slovensku /

Technológia hydiny : pomocný učebný text pre poľnohosp. majstrovské školy hydinár. odboru /

Metrický cent bravčového mäsa za štyri hodiny /

Ekonomické a transformačné problémy v chove hovädzieho dobytka na Slovensku /

Veľkovýrobná technológia chovu hovädzieho dobytka. /

Veľkovýrobná technológia v chove a výkrme ošípaných /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs