Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Hydina mnohých chutí /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Hydina mnohých chutí /

Mäso mnohých chutí /

Pochúťky a misy z hydiny : ako varí majster kuchár František Janata /

Sedem chutí piva : [najlepšie recepty pre pivných gurmánov a gurmánskych pivárov] /

Lahodná hydina a zverina /

Iba 4 suroviny : [recepty na chutné a jednoduché jedlá] /

Iba 10 minút : recepty na rýchle a chutné jedlá /

Nevšedné večere na všedný deň : [365 nádherných jednoduchých jedál] /

Kuchárska biblia : [vyše 700 návodov na zvládnutie kuchárských techník vám zaručí kulinársky úspech] /

Hostina : každé jedlo je sviatok /

Len 5 do hrnca : [skvelé jedlá z hŕstky ingrediencií] /

Veľká domáca kuchárka /

Bufetový ranč /

Kucharska elita : Vojto Artz u vás doma /

Mojej malej kuchárke /

Recepty zo života 1-30 : register /

Nebíčko v papuli : ani šéfkuchár nemá recept na všetko! /

Lahodná hydina a divinové hody : uvaríte za 30 minút /

Ryby a plody mora : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Kurča : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Slovenská kuchárka /

Téma: hydinové jedlá

Pochúťky a misy z hydiny : ako varí majster kuchár František Janata /

Kuře pokaždé jinak /

Lahodná hydina a divinové hody : uvaríte za 30 minút /

Drůbež a drůbeží pochoutky /

Lahodná hydina a zverina /

Hydina mnohých chutí /

Téma: príprava jedál a pokrmov

Radosť variť /

Nevšedné večere na všedný deň : [365 nádherných jednoduchých jedál] /

Malý šéfkuchár /

Pečené mäso : recepty z Nového Času pre ženy : lahôdky z bravčovinky, hovädzinky, hydiny aj diviny : ideálne na víkend aj každú oslavu /

Veľká domáca kuchárka /

Celiakia a bezlepková diéta /

Suši bar : [drobnosti na zahryznutie z Japonska: suši, polievky, šaláty a špízy] /

Iba 4 suroviny : [recepty na chutné a jednoduché jedlá] /

Zemiaky : [jednoduché recepty pre každého] /

Bufetový ranč /

Cestoviny : (vyše sto najžiadanejších receptov) /

Ryby a plody mora : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Wok : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Kurča : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Rýchle varenie v jednom hrnci : výdatné polievky, pražené pokrmy, jednoduché zapekané jedlá /

Veľká kniha o varení : [1000 najobľúbenejších receptov na každý deň : základné pracovné postupy krok za krokom] /

Kucharska elita : Vojto Artz u vás doma /

Mojej malej kuchárke /

Kuchárka v gatiach : [návod nielen pre mužov, prečo začať, ako sa zlepšíť a ako dobrým varením prispieť k pohode a zdraviu celej rodiny a priateľov] /

Párty kuchárka pre chlapcov a dievčatá : vychytávky pre maškrtné jazýčky /

Autor: Holinová, Hilda, 1934-

Veľká domáca kuchárka /

Veľká domáca kuchárka. 2 /

Vzbura bez perspektívy /

Brahms /

Lahodná čokoláda : jednoduché recepty na čokoládové dezerty /

Tichý výstrel /

Čerstvé ovocie a dezerty /

Ľahké obedy a desiate /

Veľká domáca kuchárka /

Ako si zachovať bystré zmysly : ako si zachovať zrak, sluch, čuch aj chuť a udržať ich v zdraví /

Prostriedky masovej komunikácie vo voľnom čase mládeže : súčasný stav a vývoj /

Richard Sorge /

Kapitoly o mládeži a jej voľnom čase /

Vplyv televízie na detského diváka /

Grilovanie /

Wok a opekanie /

Vegetariánska kuchyňa /

Jedlá, ktoré liečia : recepty /

Zdravé jedlá /

Mäsové jedlá /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky