Ochorenia z potravín /
Bezpečnosť potravín /
Vzorkovanie potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Detecting foreign bodies in food /
Slovník bezpečnosti potravín /
Hygiena potravín /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Limity cizorodých látek v potravinách, vodě a ovzduší.
Cvičenia z hygieny potravín /
Vplyv výroby biopalív na ceny potravín /
Lieky z kuchyne : 1000 domácich liekov pre vaše zdravie : dostupné, bezpečné, prírodné, účinné /
CBA : výhodná ponuka.
Vitamínová biblia : vitamíny vo výžive /
Potraviny a výživa. II /
Super potraviny /
Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /
100 receptov na posilnenie imunity /
Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /
100 najnechutnejších vecí na našej planéte : [pripravte sa na najhoršie] /
Nutrigenomika /
Imidž domácich a zahraničných potravín na trhu SR : (vedecká monografia) /
Viem to ! Varíme a lúštime.
Kuchařský fortelník, aneb, Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát /
Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny /
Hormonální dieta : jak ženy opravdu hubnou /
Živiny človeka /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Selén ako biogénny prvok /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Potraviny a výživa. I /
Food blog Slovakia /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /
Študijná príručka 2009-2010 /
Sanitácia v potravinárstve /
Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /
Študijná príručka 2010/2011 /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
Teória a metodológia záverečnej práce /
Hygiena výživy a stravovania /
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /