Similar Items: TNI CEN/TR 16059: 2011 (56 0021), Technická normalizačná informácia. Analýza potravín. Kritériá výkonnosti analytických metód na stanovenie mykotoxínov validovaných v jednom laboratóriu.
TNI CEN/TR 13200-2 (73 5230) Technická normalizačná informácia : zariadenia pre divákov. Časť 2., Kritériá na usporiadanie priestorov pre služby. Charakteristiky a národné špecifiká
TNI ISO/TR 10017 (01 0317) Technická normalizačná informácia : návod na štatistické techniky pre normu ISO 9001: 2000
TNI CEN/TR 14709 (01 0129) Technická normalizačná informácia : poštové služby : kvalita služby : návod na implementáciu EN 13850
TNI CEN/TR 15071 (94 3095) Technická normalizačná informácia : bezpečnosť hračiek : národné preklady upozornení a návodov na používanie v EN 71
TNI CEN/TR 14489 (65 6204) Technická normalizačná informácia : ohňovzdorné hydraulické kvapaliny : klasifikácia a špecifikácia : postupy na výber vzhľadom na bezpečnosť, ochranu zdravia a prostredia
TNI CEN/TR 764-6: 2013 (69 0004), Technická normalizačná informácia. Tlakové zariadenia Časť 6 Zloženie a obsah prevádzkových pokynov
TNI CEN/TR 614-3: 2011 (83 3503), Technická normalizačná informácia. Bezpečnosť strojov Časť 3 Zásady ergonomického navrhovania mobilných strojov
TNI CEN/TR 14819-2 (27 3023) Technická normalizačná informácia : bezpečnostné odporúčania týkajúce sa zariadení na osobnú lanovú dopravu : prevencia a protipožiarne opatrenia. Časť 2., Ostatné lanové dráhy a ďalšie zariadenia
TNI IEC/TR 62051-1 (35 6101) Technická normalizačná informácia : meranie elektrickej energie : výmena údajov na odčítanie elektromerov, na ovládanie sadzieb a zaťaženia : slovník termínov. Časť 1., Termíny vzťahujúce sa na výmenu údajov s meracím zariadením používajúcim DLMS/COSEM
TNI CEN/TR 15628: 2008 (95 0105), Technická normalizačná informácia. Údržba. Kvalifikácia pracovníkov údržby.
TNI CEN/TR 13480-7: 2018 (13 3410), Technická normalizačná informácia. Kovové priemyselné potrubia Časť 7 Pokyny na používanie postupov posudzovania zhody
TNI 01 8020: 2016, Technická normalizačná informácia. Dopravné značky na cestách.
TNI ISO/TR 14121-2: 2009 (83 3008), Technická normalizačná informácia. Bezpečnosť strojov. Posudzovanie rizika Časť 2 Praktické návody a príklady metód
TNI CEN/TR 16017: 2010 (13 8101), Technická normalizačná informácia. Návod na používanie EN 598.
TNI CEN/TR 16015: 2011 (91 1704), Technická normalizačná informácia. Nábytkové kovanie. Termíny pre uzamykacie mechanizmy.
TNI CR 13505: 2001 (56 0022), Analýza potravín. Biotoxíny. Kritériá analytických metód pre mykotoxíny.
TNI CEN/CR 14380: 2009 (36 0412), Technická normalizačná informácia. Osvetlenie. Osvetľovanie tunelov
Kritéria a normy tělesné přípravy a výkonnosti /
TNI CEN/TR 15449-1: 2013 (01 9344), Technická normalizačná informácia. Geografické informácie. Infraštruktúry pre priestorové informácie Časť 1 Referenčný model
TNI CEN/TR 15449-3: 2013 (01 9344), Technická normalizačná informácia. Geografické informácie. Infraštruktúry pre priestorové informácie Časť 3 Pohľad zameraný na dáta
Author: Kaclíková, Eva
STN ISO 17604, Mikrobiológia potravín a krmív. Odber vzoriek z tiel jatočných zvierat na mikrobiologickú analýzu.
STN ISO 21528-1: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 1 Dôkaz a stanovenie počtu použitím metódy najpravdepodobnejšieho počtu s predbežným množením
STN ISO 21528-2: 2007 (56 0096), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 2 Metóda počítania kolónií
STN ISO 18593, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálne metódy na odber vzoriek z povrchov použitím odtlačkov a sterov.
STN ISO 16649-2, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 44 °C použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN P ISO/TS 16649-3, Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu β-glukuronidázopozitívnych Escherichia coli Časť 3 Metóda najpravdepodobnejšieho počtu použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-β-D-glukuronidu
STN EN ISO 7218/A1: 2014 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie. Zmena A1 (ISO 7218: 2007/Amd 1: 2013).
STN EN ISO 6887-6: 2014 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 6 Špecifické pokyny na prípravu vzoriek odobratých v prvovýrobe (ISO 6887-6: 2013)
STN EN ISO 4833-1: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 1 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013
STN EN ISO 4833-2: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013)
STN P CEN ISO/TS 11133-1: 2010 (56 0106), Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny na prípravu a výrobu kultivačných médií Časť 1 Všeobecné pokyny na zabezpečenie kvality pri príprave kultivačných médií v laboratóriu (ISO/TS 11133-1: 2009)
STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda.
STN EN 15842: 2010 (56 0132), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách. Všeobecné ustanovenia a validácia metód.
STN EN ISO 6887-5: 2011 (56 0102), Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie Časť 5 Špecifické pokyny na úpravu mlieka a mliečnych výrobkov (ISO 6887-5: 2010)
STN EN ISO 13720: 2011 (57 5021), Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95
STN ISO 21527-2: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 2 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95
TNI CEN/TR 16059: 2011 (56 0021), Technická normalizačná informácia. Analýza potravín. Kritériá výkonnosti analytických metód na stanovenie mykotoxínov validovaných v jednom laboratóriu.
STN EN ISO 15301: 2003 (58 8795), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie sedimentu v surových tukoch a olejoch. Centrifugačná metóda (ISO 15301: 2001).
STN P CEN/TS 15568: 2007 (56 0010), Potraviny. Metódy analýzy na dôkaz geneticky modifikovaných organizmov a výrobky z nich. Stratégie odberu vzoriek.