Zabudnutá chuť čokolády /
Ocko z čokolády /
Technologie čokolády a cukrovinek /
Hromadná výroba lisováním : konstrukce nástrojů, zařízení a mechanisace výroby na lisech ke zvýšení výkonu /
Spôsob výroby tvarovaných výrobkov zo soli lisovaním, tvarované výrobky vyrobiteľné týmto spôsobom a ich použitie /
Spôsob výroby vysoko čistej soľanky /
Tvarová a rozmerová stabilita povrchu dreva modifikovaného lisovaním - reliéfovaním /
Spôsob výroby kyseliny nikotínovej /
Spôsob výroby kyseliny nikotínovej. /
Spôsob výroby termoplastickej polyvinylchloridovej formovacej masy /
Spôsob výroby céznej soli /
Spôsob výroby vlhkej soli kryštalizáciou a odparením, vlhká soľ a elektrolýza /
Oceľová doska na tvarovanie lisovaním za horúca s tepelnou úpravou a rázovými vlastnosťami, za horúca lisovaný diel z nej vyrobený a spôsob ich výroby /
Spôsob výroby rozpustných kyslých polyfosfátov /
Spôsob výroby alkylovaných difenylamínových kompozícií /
Spôsob fermentačnej výroby neproteinogénnych L-aminokyselín /
Spôsob výroby cyklénu. /
Spôsob výroby obalu /
Spôsob výroby tabáku /
Spôsob výroby tropenolu /
Spôsob výroby čokolády prechladením a lisovaním /