Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Mikrobiológia potravín /

Špeciálna mikrobiológia. /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mikrobiológia. 2. časť /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia. 1. časť /

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Všeobecná mikrobiológia /

Environmentálna mikrobiológia /

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia. /

Téma: potravinárska mikrobiológia

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mykotoxíny /

Mikrobiológia potravín /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Mikrobiológia potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Mikrobiológia potravín /

Téma: potravinová bezpečnosť

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

Riziká aktuálnych vývojových trendov vo svetovej ekonomike : finančná, demografická, potravinová a environmentálna kríza /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Selén ako biogénny prvok /

Sociálny marketing ako spôsob riešenia nadmerného plytvania potravinami na úrovni spotrebiteľa /

Kvalita života ako prediktor udržateľného spotrebiteľského správania /

Potravinové právo /

Semienko skazy /

Potravinová miliarda pre Slovensko : sebestačnosť a 50 tisíc nových pracovných miest /

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Kvalita produktu v službách /

Is it safe to eat? : enjoy eating and minimize food risks /

Bioterrorism and food safety /

Ekonomické riziká a krízové javy v agropotravinárskom sektore : zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 60. Valného zhromaždenia Slovenskej akadémie pôdohospodárských vied konaného 26. apríla 2023 v Lužiankach = Economic risks and crisis phenomena in the agro-food sector /

Biotechnológioe, výživa a zdravie : kľúčové potraviny pre reparáciu zdravotného stavu obyvateľstva /

Vývoj spotrebiteľského dopytu po potravinách : monografia /

The good garden : how one family went from hunger to having enough /

State food crimes /

Autor: Kačániová, Miroslava

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Vplyv leptínu na vybrané jatočné ukazovatele ošípaných a hovädzieho dobytka /

Introduction to systematic bacteriology /

Základy taxonómie baktérií /

Mikrobiológia potravín /

Rastlinné produkty pri prevencii a v liečbe ochorení ľudí /

Autor: Tančinová, Dana

Mykocenóza pšenice /

Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Mykológia /

Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /

Introduction to food mycology /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mykológia /

Mikrobiológia potravín /

Chémia potravín /

Chémia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Mykológia /

Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky