Preprava vajec.
Stav a možnosti zvýšenia ekonomickej stimulácie ochrany životného prostredia. /
Pochúťky z vajec /
Spracovanie hydiny a vajec /
300 jedál z vajec
300 jedál z vajec /
Spôsob zvýšenia stability potravinového produktu /
Fytostimulátor a spôsob zvýšenia tvorby fytomasy /
Jedlá z hydiny, zveriny a vajec /
Racionalizacia veľkovýroby vajec a mäsa hydiny /
Lahôdky z mlieka, vajec a syra /
Jedlá z pštrosieho mäsa a vajec. /
Komplexná výrobková koncepcia priemyselného spracovania vajec /
Hygiena a technológia hydiny a vajec /
Velkovýroba vajec a drůbeže. Sborník přednášek.
Spôsob zvýšenia výťažku prostriedku obsahujúceho interferón-alfa /
Spôsob zvýšenia výťažku prostriedku obsahujúceho interferón-α /
Spôsob zvýšenia mrazuvzdornosti keramických, najmä tehliarskych výrobkov /
Pochúťky z vajec a múky : uvaríte za 30 minút /
STN ISO 2859-5, Štatistické prebierky porovnávaním Časť 5 Systém sekvenčných preberacích plánov AQL na kontrolu každej dávky v sérii
STN ISO 3951-1, Štatistické prebierky meraním Časť 1 Špecifikácia preberacích plánov AQL jedným výberom na kontrolu každej dávky pre jeden znak kvality a jednu hodnotu AQL
TNI CEN/TR 15760: 2012 (25 8513), Technická normalizačná informácia. Merače tepla. Zoznam dokumentujúci vzťah medzi smernicou 2004/22/ES (MID) a súborom EN 1434: 2007.
Možnosti zvýšenia štandardnosti výroby konzumných vajec /
STN EN ISO 80000-4: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 4 Mechanika (ISO 80000-4: 2019)
STN EN ISO 80000-5: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 5 Termodynamika (ISO 80000-5: 2019)
STN 01 0115: 2022, Terminológia v metrológii.
STN EN ISO 80000-3: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 3 Priestor a čas (ISO 80000-3: 2019)
STN EN ISO 80000-2: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 2 Matematika (ISO 80000-2: 2019)
STN EN ISO 80000-12: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 12 Fyzika kondenzovaných látok (ISO 80000-12: 2019, opravená verzia 2021-11)
STN EN ISO 80000-11: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 11 Podobnostné čísla (ISO 80000-11: 2019)
STN EN ISO 80000-9: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 9 Fyzikálna chémia a molekulová fyzika (ISO 80000-9: 2019)
STN EN ISO 80000-2: 2022 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 2 Matematika (ISO 80000-2: 2019, opravená verzia 2021-11)
Technológia chovu hydiny. : (Vybrané kapitoly). /
Metrológia v skratke /
STN ISO 3: 1997 (01 0201), Vybrané čísla. Postupnosti vybraných čísel.
STN ISO 17: 1997 (01 0201), Pokyny na použitie vybraných čísel a postupnosti vybraných čísel.
STN ISO 497: 1997 (01 0201), Pokyny na voľbu postupností vybraných čísel a postupnosti obsahujúcich ďalej zaokrúhlené hodnoty vybraných čísel.
STN EN ISO 80000-2: 2017 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 2 Matematické znaky a značky používané v prírodných vedách a v technike (ISO 80000-2: 2009)
STN EN ISO 80000-11: 2017 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 11 Podobnostné čísla (ISO 80000-11: 2008)
Živočíšna výroba 2. /
Technológia chovu malých hospodárskych zvierat /