Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník SOU študijný odbor čašník, servírka /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť : študijný odbor čašník, servírka /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika a organizace společného stravování pro 4. ročník středních odborných učilišť, studijní obor číšník - servírka /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania : pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Technika administratívy pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technológia pre 1. 2. 3. ročník stredných odborných učilíšť / študijný odbor čašník, servírka. /
Technológia pre 1.2.3. ročník stredných odborných učilíšť /študijný odbor čašník, servírka. /
Ekonomika pre 2. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania, učebný odbor 125-01/2 - prevádzka a ekonomika spoločného stravovania.
Ekonomika, organizácia a plánovanie spoločného stravovania. 1. časť /
Ekonomika spoločného stravovania /
Hospodárské písomnosti a účtovnictvo pre 3. ročník stredných odborných učilíšť študijný odbor čašník-servírka /
Ekonomika spoločného stravovania : praktikum /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich - študijný smer prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika spoločného stravovania : vybrané kapitoly /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 4. ročník stredných odborných učilíšť, študijný odbor čašník, servírka /
Hotely a reštaurácie : slovensko-rusko-nemecko-anglicko-francúzko-maďarský slovník /
Administratíva a zdravotnícka dokumentácia /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Ekonomika a organizace společného stravování pro 1. a 2. ročník stěrdních odborných učilišť studijní obor číšník - servírka /
Ekonomika společného stravování, organizace a technika provozu /
Korešpondencia pre 1. ročník študijný odbor cestovný ruch /
Technika administrativy pre 2. ročník stredných ekonomických škôl, študijný odbor cestovný ruch /
Technika administratívy pre 2. ročník stredných ekonomických škôl študijný odbor cestovný ruch /
Technika administratívy pre 3. ročník stredných hotelových škôl študijný odbor Prevádzka hotelov a spoločného stravovania /
Technika administratívy pre 4. ročník stredných hotelových škôl, študijný odbor prevádzka hotelov a spoločného stravovania /