Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Falšovatelia jedla :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Falšovatelia jedla :

Podvody na talíři : jak nás obelhávají potravinářské koncerny /

Konzument : obrazy spotřebitele v reklamě, kritice konzumu a ochraně spotřebitele 1945-1989 /

Przemysl spozywczy.

Psychológia reklamy /

Med /

Handbook of hygiene control in the food industry /

Kvalita potravin.

Ochrana spotrebiteľa /

Spotrebiteľské právo v Slovenskej republike a v Európskej únii /

POP - In-store komunikace v praxi : trendy a nástroje marketingu v místě prodeje /

Marketing podle cílových skupin : [jak žijeme, co kupujeme, čím se řídíme] /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Psychologie spotřebitele : jak zákazníci nakupují /

Legislatíva a kontrola potravín /

Higiénia a hütöiparban és a konzerviparban /

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /

Ogilvy o reklamě /

Reklama : 200 tipů, které musíte znát /

Quality assurance in tropical fruit processing. /

Téma: potravinársky priemysel

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

Untersuchungen zur Prozeßstabilität von Methanfermentationen bei kurzzeitigen Substratstörungen und zur Verwertung biogen-organischer Feststoffe durch anaerobe thermophille Hydrolyse und Versäuerung /

Vplyv reformy SPP a rokovaní WTO na zahraničný agropotravinársky obchod /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Sanitácia v potravinárstve /

Élelmezési iparok. II., Technológia /

Bulletin Slovenskej poľnohospodárskej akadémie Výskumného ústavu potravinárskeho priemyslu.

Standart : standing for the art of coffee.

Food city /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Green food : an A-to-Z guide /

Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /

25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /

Trebišovský potravinár : orgán ZO KSS, ZV ROH a podnikového riaditeľstva pri Potravinárskom kombináte, n. p. v Trebišove.

Handbook of hygiene control in the food industry /

Dlhodobá stratégia udržateľnosti rozvoja slovenského potravinárskeho priemyslu a výhľad spotreby potravín /

Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /

Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /

Kvalita potravin.

Téma: kvalita potravín

  • Téma: spotrebiteľské správanie
  • Téma: reklama a propagácia
  • Téma: ochrana spotrebiteľa

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Potraviny a výživa. II /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /

Selén ako biogénny prvok /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /

Potraviny a výživa. I /

Food blog Slovakia /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Autor: Bode, Thilo, 1947-

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Podvody na talíři : jak nás obelhávají potravinářské koncerny /

Autor: Spišiak, Miroslav

Prečo? Načo? Ako? : otázky bez odpovedí - laici špekulujú, experti uvádzajú na pravú mieru /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky