Študijná príručka 2013-2014 /
Študijná príručka 2011/12 /
Študijná príručka 2014-2015 /
Študijná príručka 2010-2011 /
Študijná príručka 2009-2010 /
Študijná príručka 2007-2008 /
Študijná príručka /
Študijná príručka 2004-2005 : Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov SPU /
Študijná príručka 2008-09 /
Študijná príručka 2024-2025 /
Študijná príručka 2023-2024 /
Študijná príručka 2012/2013 /
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov : študijná príručka : 2022-2023 /
Študijná príručka 2012-2013 /
Študijná príručka 2013-14 /
Študijná príručka 2011/2012 /
Analýza dát v agrobiológii /
Informatika v agrobiológii /
Věda, která přetváří přírodu /
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov : študijná príručka : 2021-2022 /
Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov : študijná príručka : 2020-2021 /
Demografický a potravinový problém světa /
Socializmus na tanieri : možnosti a praktiky stravovania obyvateľov Slovenska v rokoch 1948-1989 /
Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /
Konzervovanie a úprava krmív /
Kŕmenie prežúvavcov /
Výživa zvierat /
Základy výživy /