Technológia trvanlivého pečiva /
Chémia a technológia trvanlivého pečiva /
Hygienicko - sanitační směrnice v průmyslu trvanlivého pečiva.
Technológia trvanlivého pečiva pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť /
Technológia trvanlivého pečiva pr 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl /
Racionalizácia výroby technológiami tvárnenia /
Racionalizácia v mraziarenstve : zborník referátov z celoštátnej konferencie : Starý Smokovec, 20.-21.11.1984 /
Racionalizácia výroby : pokusný učebný text pre 4. ročník experimentálneho študijného odboru Strojárska technológia /
Recepty pečiva : Trvanlivé, sladké, slané, kynuté.
Racionalizácia operatívneho riadenia poľnohospodárskej výroby /
Ekonomika a racionalizácia výroby zvarkov /
Základné zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci vo výrobe mlynárskej, cestovinárskej, pekárskej a trvanlivého pečiva /
Ekonomika a racionalizácia výroby zvarkov : celoštátna konferencia /
Intenzifikácia výroby a racionalizácia využívania kŕmív /
Racionalizácia výroby v československom automobilovom priemysle /
Racionalizácia a organizácia technickej prípravy výroby : (rešerš) /
Chléb a další druhy pečiva /
Racionalizácia výroby pre 4. ročník SPŠ strojníckych /
Racionalizácia výroby mlieka a mäsa na pasienkoch : zborník referátov zo seminára : 23.-24.3.1983, Bardejovské kúpele /
Racionalizácia cukrovinkárskej výroby aj výroby trvanlivého pečiva : zborník referátov 8. - 9.11.1984, Starý Smokovec /