Bezpečnosť potravín /
Ochorenia z potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Legislatíva a kontrola potravín /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Senzory kvality potravín. /
Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /
Kvalita potravin.
Vzorkovanie potravín /
Hygiena potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Legislatíva potravín a krmív /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Potraviny a výživa. II /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Selén ako biogénny prvok /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Potraviny a výživa. I /
Food blog Slovakia /
Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /
Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /
Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
História slovenského pekárstva /
Mikrobiológia pre stredné odborné školy potravinárske. 2 /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Vyznáme sa v E-čkach /
Chlieb náš každodenný /
Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /
Slovensko-nemecký nemecko-slovenský stručný slovník pekárskych a cukrárskych výrazov. /
Technológia cukrárskej výroby. /
Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /
Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia 1 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Biochémia : učebnica pre stredné odborné školy chemického a potravinárskeho zamerania /
Kontrola kvality potravín /
Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Biológia pre gymnáziá : praktické cvičenia a seminár I /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Zdravoveda 4 pre 4. ročník študijného odboru kozmetik /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Természetismeret az alapiskola 1. osztálya számára /
Služby cestovného ruchu I /
Prírodoveda 1 pre 1. ročník základnej školy /
Természetismeret 1 az alapiskola 1. osztálya számára /
Slovenský jazyk pre 3. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /
Služby cestovného ruchu. I /
Služby cestovného ruchu. II /
Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Tekvica na našom stole /
Bratislava /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Stolovanie II /
Stolovanie I /
Služby cestovného ruchu II /
Slovenský jazyk pre 2. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /